Τρίτη 25 Νοεμβρίου 2014

Βραδιά «Λάμψης» με το Μάριο Φραγκούλη, 19/12/2014




jeventimageΒραδιά Λάμψης για τη ‘Λάμψη’ με τον ΜΑΡΙΟ ΦΡΑΓΚΟΥΛΗ!
 
Η συνεργασία σταθμός τη τελευταία δεκαετία στα καλλιτεχνικά δρώμενα της Κέρκυρας, του ομίλου Ροταράκτ Κέρκυρας και της Φιλαρμονικής ‘Ομόνοιας’ Γαστουρίου σε άλλη μια εξαιρετική προσπάθεια  που θα απολαύσει το Κερκυραϊκό κοινό.
 
Στις 19 Δεκεμβρίου 2014 στις 20.00 στο Δημοτικό Θέατρο Κέρκυρας, σε μια βραδιά για την ενίσχυση του συλλόγου γονέων παιδιών με καρκίνο βορείου Ελλάδος ‘Λάμψη’, η φιλαρμονική πλαισιώνει το διεθνούς φήμης ερμηνευτή με Κερκυραϊκές καταβολές  Μάριο Φραγκούλη, σε μια παράσταση ξεχωριστή στο νησί μας λίγες μέρες πριν τα Χριστούγεννα.
 
Μαζί τους οι Κερκυραίοι σολίστες Ρόζα Πουλημένου και Παντελής Κοντός , η Δημοτική Xορωδία Κέρκυρας ‘Δημόδοκος’ και η παιδική χορωδία του ωδείου Κερκύρας ‘ Voci Innocenti’ σε μια μεγάλη μουσική αναδρομή που θα ακουστούν δουλειές από όλη τη δισκογραφική πορεία του εκπληκτικού μας ερμηνευτή!
Συμμετέχει η Σχολή χορού Goldance Academy
Βραδιά βγαλμένη από τα πιο όμορφα Χριστουγεννιάτικα παραμύθια που θα φωτίσει τις ψυχές μας λίγο πριν τη μεγάλη αυτή γιορτή.
 
Η προπώληση των εισιτηρίων ξεκίνησε στα καταστήματα speedex courier στο νέο λιμάνι και στο μουσικό οίκο Βρυώνη και η τιμή τους είναι 15 ευρώ.
Με την υποστήριξη του Corfuland.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου